Beter gevoel?

Salon Beauty Line

Het was bij het Gelders Opleiding Instituut in Arnhem dat ik folder “Goed verzorgd - Een beter gevoel” onder ogen kreeg. Het leek mij geweldig om hier iets mee te gaan doen. Maar hiervoor moest ik de vervolgopleiding voor schoonheidsspecialistes halen. Die heb ik afgerond met o.a. de specialisaties camouflage, elektrisch ontharen en lymfedreinage. Na ook nog de Vakoscursus van het IKA (Integraal Kankercentrum Amsterdam) te hebben gedaan, kreeg ik de mogelijkheid een nieuwe dimensie toe te voegen aan mijn vakgebied.
Daarnaast heb ik contact gelegd met de Vereniging Kruiswerk Oost-Gelderland. Zo kon ik een start maken met thuiszorg, n.l. mensen behandelen, die niet in de gelegenheid zijn om naar de salon te komen.

Salon Beauty Line

Mensen met kanker krijgen veel te verwerken. De behandeling, de emoties rond de ziekte, de plotselinge confrontatie met de tekortkomingen van het eigen lichaam etc. Moet men dan óók nog eens alle uiterlijke veranderingen op de koop toe nemen? Moet iedereen zien, dat het niet goed met je gaat? De ervaring heeft geleerd dat een beetje extra aandacht voor het uiterlijk juist in dat soort moeilijke tijden erg kan helpen. Een goede uiterlijke verzorging geeft vaak meteen al een beter gevoel.

Mocht u meer informatie willen, kijk dan op: www.lookgoodfeelbetter.nl

Maarten Duits Design© 2004-2014